ESPANYOL
Esports 13/04/2014

Aguirre: "No hem tingut confiança amb la pilota, hi hem renunciat"

El tècnic de l'Espanyol valora de manera positiva el caràcter de l'equip: "No s'ha rendit i ha lluitat fins al final"

Ara
2 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha valorat l'empat que el seu equip ha aconseguit contra el Rayo Vallecano. "En el primer temps no hem tingut confiança amb la pilota, hi hem renunciat. El gol a favor ha condicionat la nostra conducta. Gran part del partit hem renunciat a la pilota, potser hem vist que el joc directe els feia mal i que teníem possibilitats", ha resumit el tècnic, que ha afegit que en altres partits, malgrat perdre, havien tingut millors sensacions amb la pilota.

Aguirre, que no ha volgut parlar sobre el seu futur –ha dit que ara el més important és "la renovació dels jugadors importants"–, ha valorat positivament "el caràcter de l'equip, que no s'ha rendit i ha lluitat fins al final". "No ha estat el nostre millor partit, els dos gols eren evitables", ha afegit Aguirre, que sobre la classificació, ha dit: "Tant de bo puguem deixar l'equip amb 50 punts o més". "És un bon repte, acabar la temporada amb 50 punts. Gràcies a vostès [els periodistes] vaig saber que fa nou anys que cap Espanyol ho aconsegueix, així que els vaig dir als jugadors que era un bonic repte".

"Han estat molt bé en la possessió i en la distribució de la pilota. Només ens han permès una o dues contres. Han fet un bon partit i els felicito, però també he de felicitar els meus jugadors, perquè no s'han rendit", ha comentat.

Preguntat pels problemes que hi ha hagut amb La Curva, Aguirre ha explicat: "L'afició és intel·ligent, fins i tot s'han escoltat xiulets. Si veuen que l'equip, amb el seu esforç mereix un aplaudiment, el dóna, però si no, et xiulen. Més enllà del grup d'animació que per diverses circumstàncies no ha estat, la gent ha estat bé, exigent amb xiulets, però també ens ha animat fins al cansament quan ha cregut que no hem necessitat".

stats