Eleccions al Barça
Esports 08/03/2021

Bojan Krkic anima la jornada electoral blaugrana a Lleida

Els socis i sòcies de Ponent intercanvien el seu parer

Josep A. Pérez
3 min
Bojan exerceix el seu dret a vot.

LleidaA Lleida, la jornada electoral per la presidència del Barça va començar amb una bona afluència de socis i sòcies en el punt de votació habilitat a la seu territorial de la Federació Catalana de Futbol, on es van instal·lar les meses 152 i 153. En la demarcació de Lleida estaven cridats a votar presencialment 1.264 socis, i 500 ja ho havien fet per correu. Des de primera hora, l'afluència de socis i sòcies va ser escalonada i, a les 14 hores, ja havien dipositat el vot presencialment 337 socis que, sumats als 500 vots emesos per correu, representaven gairebé un 48% dels cens de l'electorat lleidatà. L'exjugador del Barça Bojan Krkic també va anar a votar a Lleida, al matí.

En una jornada atípica, els votants van mostrar la seva paciència amb les mesures per accedir al punt de votació, ja que en alguns moments es van fer algunes cues considerables. L'espera, però, es va amanir amb converses per intercanviar opinions entre els socis lleidatans, alguns d'ells protagonitzant retrobaments després d'una llarga temporada sense veure's. En Jordi va ser un dels més matiners. Resident a les rodalies de Lleida, no va dubtar en definir-se com un "acèrrim seguidor de Joan Laporta" i va qualificar Font i Freixa com a "tribuneros". De la mateixa manera, va assegurar que "la primera feina del president, el mateix dilluns, és convèncer Messi que renovi i començar a sanejar l'economia del club".

El Vladímir, que resideix a Arbeca, a la comarca de les Garrigues, es va desplaçar a Lleida amb un certificat d'autoresponsabilitat. A diferència del Jordi, va afirmar que el seu vot va anar destinat cap a Víctor Font: "Representa el model de club que a mi m'agradaria per al Barça". També va afirmar que "l'època de Laporta com a president va ser molt bona pel que fa a títols, però la imatge del club va quedar degradada". I respecte al primer que hauria de fer el nou president va considerar que passa per "una bona planificació econòmica del club que permeti assolir millors resultats esportius". Arribats de la població de Verdú, a l'Urgell, l'Anna, el Guillem i el Flavià representaven una família de culers: "Votarem el Jan [Laporta], és el millor i va presidir el millor Barça de tots els temps". Aquesta família va assegurar que "Víctor Font ha fet una bona campanya, mentre que Freixa no deixa de ser una opció continuista".

El punt de votació a Lleida

En Jordi, el Lluís i l'Alfredo són tres socis que van anar a votar a Lleida des de Golmés (Pla d'Urgell) i Artesa de Segre (Noguera), respectivament. Tots tres no van voler valorar el fet d'haver-se saltat el confinament per anar a votar, però van assegurar que el seu vot va ser per a Laporta "per la seva experiència i perquè és un gestor que coneix a la perfecció el club". En Jordi va dir que "el nou president ha de desplegar un projecte de reestructuració del club, amb la mirada posada en totes les seccions. El primer equip és important, esclar, però s'ha de tenir en compte tots els esportistes que formen part de l'entitat i defensen els colors del Barça". Per la seva part, el Lluís va afegir que "s'ha de tornar a confiar en La Masia, i això sembla que Koeman ho té clar".

stats