Publicitat
Publicitat

BARÇA

Els aficionats prefereixen remodelar el Camp Nou, segons les enquestes dels mitjans digitals

A l'enquesta de l'ARA, el 52% dels lectors aposta per remodelar l'estadi i el 28%, per deixar-lo com està

Els socis del Barça han de decidir en els propers mesos, a través d'un referèndum que farà el club, què fer amb el Camp Nou. Si construir un estadi nou aprofitant l'estructura actual, construir-ne un de nou a la zona de la Diagonal, o bé deixar l'estadi com està actualment. De moment, a través de les enquestes de les pàgines web dels mitjans de comunicació, els aficionats del Barça ja estan dient la seva.

A l'enquesta de l' ARA, els lectors del diari creuen que la millor opció és remodelar l'actual estadi (52%). L'opció de deixar el Camp Nou com està és l'aposta del 28% dels lectors mentre que tan sols el 20% de les persones que han participat en l'enquesta volen un estadi nou.

El mateix passa a les enquestes que han fet la resta de mitjans de comunicació. Al diari 'Sport', el 72% dels seus lectors opten per remodelar l'actual estadi; el 53% de les persones que han participat en l'enquesta de 'Mundo Deportivo' opten també per aquesta opció.

A 'La Vanguardia', el 85% està en contra de construir un estadi nou i a 'El Periódico', el 74% dels lectors opta per remodelar l'actual estadi.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF