Futbol internacional
Esports 19/08/2013

Els aficionats de l'Arsenal demanen que es retardi la renovació de Wenger

"La decisió s'hauria de prendre només quan tanqui el mercat de fitxatges i segons l'evolució de l'equip les pròximes setmanes", diu l'associació d'aficionats en un comunicat

Efe
1 min

LondresL'Associació d'Aficionats de l'Arsenal ha demanat aquest dilluns al club londinenc que no negociï cap renovació amb el tècnic Arsène Wenger fins que l'equip no demostri que és capaç de rendir al màxim nivell aquesta temporada.

Les crítiques a l'entrenador francès –que governa el vestidor 'gunner' des de 1996– s'han succeït durant un estiu en què el club no ha fitxat encara cap futbolista rellevant, i refermat després de la derrota a la primera jornada de lliga per 1-3 davant l'Aston Villa, dissabte passat.

"Fitxar, sí, però qui?", es lamentava la setmana passada Wenger, que durant gairebé dues dècades ha mantingut l'Arsenal en l'elit del futbol europeu moderant al mateix temps la despesa en fitxatges.

Tot i que el director executiu dels 'gunners', Ivan Gazidis, ha expressat el seu desig de mantenir al vestidor de l'Emirates el francès –acaba contracte al final d'aquesta temporada–, la principal associació d'aficionats del club ha mostrat els seus dubtes sobre aquesta decisió.

"La decisió de si s'ha d'allargar el contracte de l'entrenador, que acaba el maig de 2014, s'hauria de prendre només quan tanqui el mercat de fitxatges i segons l'evolució de l'equip les pròximes setmanes", ha expressat l'associació en un comunicat.

La prova de foc per a Wenger serà probablement l'eliminatòria prèvia per a la Lliga de Campions que disputa aquest mes i que pot marcar tant el futur de l'equip aquesta temporada com el seu propi. Els 'gunners' jugaran l'anada d'aquesta eliminatòria a Turquia aquest dimecres, davant el Fenerbahçe, i la tornada a Londres el pròxim 27 d'agost.

stats