FUTBOL ANGLÈS
Esports 23/08/2015

Adama crida l’atenció amb l’Aston Villa abans Del debut de Pedro

Miquel Agut
2 min
Adama crida l’atenció  amb l’Aston Villa abans 
 Del debut de Pedro

LondresLa mirada del barcelonista a la Premier passa pel filtre de l’enyorança. Avui Pedro debutarà amb el Chelsea. Serà a The Hawthorns, als afores de Birmingham, al camp del West Bromwich, un equip eminentment defensiu. El seu entrenador, Tony Pulis, sol fer la guitza a Mourinho. A la prèvia, el portuguès va elogiar Pedro -“És un jugador a qui qualsevol club voldria fitxar”, va dir- i va desdramatitzar la situació de l’equip, que només ha fet un punt de sis. Mourinho no va aclarir si l’exblaugrana serà titular però sí que Courtois tornarà a la porteria.

També avui es disputa un dels grans partits de la jornada. L’Everton de Robert Martínez, amb Barkley i Lukaku en plena forma, rep el Manchester City. Deulofeu va debutar amb els toffees al temps afegit del partit a Southampton mentre que els cityzens confien en l’estat de forma pletòric d’Agüero i, probablement, faran debutar el central Otamendi. Si guanyen, els de Pellegrini seran l’únic equip capaç de fer els 9 punts.

De la jornada d’ahir destaca l’explosiu debut d’Adama Traoré amb l’Aston Villa. Els villains van perdre per 2 a 1 al camp del Crystal Palace però el català va meravellar els espectadors. Va jugar l’últim quart d’hora però en va tenir prou. Va rebre la pilota enganxat a la banda i va superar dos rivals, el segon amb una autopassada. Després d’una cursa plena de potència, va fer una passada de la mort que un defensa va desviar a gol. “Avui només hem vist una mica del que pot donar-nos. És un jove que no té por de res”, deia Tim Sherwood, tècnic del Villa, sobre l’impacte d’Adama. El Leicester i el United són líders amb 7 punts.

stats