Esports 19/06/2011

A Xile ja veuen Alexis vestit de blaugrana

T.p.
2 min

BARCELONA.Les posicions de l'Udinese i el Barça s'acosten de mica en mica. El club italià insisteix a no cedir en la seva intenció d'ingressar més de 35 milions pel xilè Alexis Sánchez, una xifra que ara mateix el Barça no està disposat a pagar. A poc a poc, però, les posicions entre les dues entitats s'acosten i les negociacions es podrien accelerar a partir d'ara, ja que s'ha acabat la temporada del Granada, un club que és propietat de la família que també posseeix l'Udinese, la família Pozzo.

A Udine saben que Alexis vol jugar de blaugrana i el president Sandro Rosell va admetre l'última setmana que una possibilitat seria avançar una part dels diners pressupostats per a la pròxima temporada per fitxar aquest mateix estiu. Amb la condició de no fitxar gens l'estiu del 2012. Aquests dos factors ajuden a anar acostant de mica en mica les posicions amb els Pozzo, que també tenen ofertes de clubs anglesos.

Ara, el Barça no es tornarà boig. Cesc Fàbregas, amb el qual se segueix treballant en espera que Arsène Wenger accepti reunir-se amb els representants del Barça (ara és de vacances), segueix sent la prioritat. Però Alexis sembla que s'apropa, tot i que 35 milions encara són molts per al Barça. I pocs per a l'Udinese.

El jugador està convocat amb la selecció xilena per preparar la pròxima Copa Amèrica del mes de juliol. Alguns periodistes que segueixen la informació de la selecció xilena van informar ahir que el jugador de l'Udinese hauria estat felicitat divendres pels seus companys pel fitxatge pel Barça durant un sopar. Així, segons la premsa del seu país, Alexis Sánchez podria volar aquest dilluns a Barcelona per signar. Alexis, però, només volaria a Barcelona si l'Udinese i el Barça acaben de tancar l'acord, cosa força improbable en les últimes hores. La federació xilena només li donaria permís per abandonar la concentració si fos per signar el contracte. En cas contrari, seguirà preparant la Copa Amèrica a Santiago.

stats