Esports 11/03/2013

Xavi arriba a punt per guiar el Barça contra el Milan

Els 'rossoneri' tenen la baixa important de Pazzini

A.s.
2 min
Xavi arriba a punt per guiar el Barça contra el Milan

BarcelonaXavi Hernández està a punt per jugar demà contra el Milan. Ahir es va entrenar amb normalitat amb la resta de l'equip i té tots els números per ser titular en la tornada dels vuitens de la Champions. La seva presència -i experiència- serà imprescindible per saber marcar el ritme del Barça, accelerant i pausant quasi sigui convenient. Xavi va patir un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta en el partit de Copa contra el Reial Madrid al Camp Nou i es va perdre el duel de Lliga al Bernabéu. Divendres passat ja va rebre l'alta mèdica, però va ser suplent contra el Deportivo i no va jugar ni un minut. Ahir va fer la sessió d'entrenament sencera, cosa que confirma el seu estat òptim per jugar contra el Milan.

Jugarà Bojan?

Per la banda del Milan, demà viatjarà a Barcelona sense els seus dos davanters centre. Un és Mario Balotelli, fitxat del Manchester City a l'hivern, que ja se sabia que no podria jugar els partits de Champions perquè ja ho va fer amb els citizens . I l'altre és Giampaolo Pazzini, que divendres va jugar el partit de lliga contra el Genoa i es va lesionar: "Important contusió òssia i muscular i microfissura al peroné de la cama dreta", deia el comunicat del Milan. Amb aquestes dues baixes, les portes de la titularitat al Camp Nou s'obren per a Bojan Krkic, que, si és així, viurà un partit molt especial.

Viktor Kassai

El Barça ja coneix l'àrbitre que xiularà el partit de dimarts. Serà l'hongarès Viktor Kassai, de 37 anys, que només havia arbitrat un partit al Barça, la final de la Champions del 2011. Aquella nit a Wembley Kassai va passar desapercebut i només es recorda el recital blaugrana sobre el Manchester United (3-1). El Milan també té bons records de Kassai. Només els ha xiulat un partit també, i va ser un clar 4-0 sobre l'Arsenal a San Siro en l'anada dels vuitens de final de la Champions de la temporada passada.

"Som un equip!"

El club ha preparat un mosaic aquest dimarts contra el Milan. Els socis i els aficionats tindran l'ocasió de mostrar al món un mosaic en clau blaugrana que també comptarà amb els colors de la senyera. El lema central d'aquest mosaic, que estarà format per 90.000 cartolines, serà "Som un equip!" El mosaic serà per tot el Camp Nou, excepte a la zona de la tercera graderia en què veuran el partit els aficionats de l'AC Milan que es desplacin a Barcelona. Serà el segon mosaic de la temporada després del que es va fer a l'octubre en partit de Lliga contra el Reial Madrid.

stats