HANDBOL
Esports 08/08/2013

Xavi Pascual: "Som l'únic equip del món que només perd títols"

El tècnic del Barça d'handbol diu que està "una mica fart" que la gent digui que el seu equip ho guanyarà tot després de la desaparició de l'Atlètic de Madrid

Efe
2 min

Encamp (Andorra)Xavi Pascual, entrenador del Barça d'handbol, ha dit aquest dimecres que el seu equip, que segueix la concentració a Encamp (Andorra), és el gran favorit aquesta temporada per guanyar-ho tot: "Som l'únic equip del món que només perd títols. No els guanya, ja que sempre ens donen com a guanyadors de tot".

Pascual ha remarcat que "encara que tothom ja ho dóna per fet, no és fàcil guanyar títols. En les últimes setmanes, després de la desaparició de l'Atlètic de Madrid, ja ens donen com a guanyadors de la lliga Asobal, de la Copa, de la Copa del Rei, i començo a estar una mica fart de tot això. Estic segur que tota la temporada em trobaré amb la mateixa pregunta a totes les rodes de premsa".

Aquest any la concentració de pretemporada no té com a objectiu la posada a punt per a l'inici de la lliga Asobal, sinó per a la disputa de la Super Globe o Mundial de Clubs, del 25 al 30 d'aquest mes a Doha (Qatar).

La desaparició de l'Atlètic de Madrid –vigent campió del torneig– va fer que la Federació Internacional (IHF) convidés el Barça a la que serà la seva primera participació en aquest torneig. El tècnic Xavi Pascual ha indicat que "és un repte que afrontem amb molta il·lusió, però que ens ha fet variar la planificació de la pretemporada". "Arribarem una mica curts de preparació, però és un títol més que, com sempre, estem obligats a guanyar perquè som el Barça i perquè només els millors equips del món poden disputar-lo", ha afegit.

Sobre els seus dos grans fitxatges d'aquesta temporada, Nikola Karabatic i Kiril Lazarov, ha estat contundent: "Abans que res han d'adaptar-se al grup i als sistemes de joc. El més important és l'equip, i ells han vingut per ajudar".

stats