Esports 23/11/2012

Xavi i Messi volen seguir vestint de blaugrana molts anys més

Albert Vilardaga
2 min
Xavi Hernàndez, durant un partit d'aquesta temporada.

BARCELONAEl migcampista del Barça Xavi Hernández va parlar de la seva renovació a la CampNouLive, una entrevista feta pels seguidors del Barça de tot el món a través de les xarxes socials. "Ara tenim la renovació pendent i espero seguir més anys aquí. De moment el club està content, jo també, i espero quedar-me més anys aquí", va explicar Xavi. "Espero poder retirar-me a Can Barça. Em trobo bé físicament, amb aquelles molèsties totalment superades. A partir d'aquí, el Barça està fent un esforç perquè pugui continuar, i jo també. És la meva màxima il·lusió retirar-me aquí", va confessar el migcampista blaugrana.

El crac blaugrana Leo Messi va parlar sobre el seu futur en un acte que va servir per anunciar que l'empresa EA Sports havia donat 195.000 euros a la fundació del davanter argentí. "No em preocupa el meu contracte", va confessar el crac blaugrana. Messi va reconèixer: "Em faria molt feliç que algun dels meus companys guanyés la Pilota d'Or, també se la mereixen". I va afegir: "Sense els meus companys no hauria aconseguit la Bota d'Or. Tenen molt mèrit".

El davanter argentí va confessar: "Els meus objectius són millorar i intentar tornar a guanyar tot el que hem guanyat". A més, va dir: "No competeixo contra Cristiano Ronaldo, simplement intento fer-ho el millor possible amb el Barça i amb la selecció argentina. Ni Cristiano ni jo competim l'un contra l'altre". Messi va explicar que el seu gran objectiu aquesta temporada torna a ser guanyar la Champions, un "repte": "Sabem que és una competició molt difícil perquè hi juguen els millors equips, però lluitarem per guanyar-la"."Estem contents per ser primers de grup, però no per això renunciarem a la victòria contra el Benfica", va confessar el davanter blaugrana.

stats