La XVII Gala de l’Esport, un homenatge als nostres campions

El teatre Principal de Palma torna a aixecar el teló a partir de les 18.00 h per celebrar el reconeixement més important que es fa a l’esport base de Mallorca. Es premien els mèrits esportius de 149 joves esportistes en edat escolar

El teatre Principal de Palma torna a aixecar el teló per celebrar el reconeixement més important que es fa a l’esport base de Mallorca. En la XVII edició de la Gala de l’Esport del Consell de Mallorca, es reconeixen els mèrits esportius de 149 joves esportistes en edat escolar de 24 federacions que han estat campions d’Espanya en algun esport individual o col·lectiu, o han aconseguit un lloc al pòdium en una competició internacional durant l’any 2017.

L'acte serà encapçalat pel president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

Les 24 federacions esportives de les Illes Balears que hi seran representades són: 
atletisme, bàdminton, ball esportiu, ciclisme, escacs, la Federació d’Esports Adaptats (FESAIB), futbol, gimnàstica, golf, judo, karate, motociclisme, natació, pàdel, petanca, piragüisme, taekwondo, tennis, tennis taula, tir de fona, tir olímpic, triatló, vela i voleibol.

La dissetena edició d’aquesta Gala de l’Esport base serveix també per reconèixer la feina feta per diferents persones i entitats a favor del foment de la pràctica esportiva i en la divulgació dels valors entre els més joves.

Durant la Gala de l’Esport coneixerem el nom de la mascota de la Direcció Insular d’Esports. La proposta ha estat feta per una alumna i, per tant, serà la guanyadora del concurs 'Dona vida a la nostra mascota', a través del qual el Consell ha cercat la implicació, la imaginació i la il·lusió dels infants i els joves escolars de Mallorca per dotar de vida pròpia la mascota, amb un nom propi i una breu història relacionada amb l’esport.  En el concurs, hi han  participat 332 alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r d’ESO de centres  educatius de tot Mallorca.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF