Espanyol
Esports 09/08/2013

Wakaso, amb un problema de visat, queda fora de la convocatòria contra el Tottenham

L'equip viatja aquest mateix dissabte al matí cap a la capital anglesa per disputar el partit previst a les 18.30 h (hora catalana) a White Hart Lane

Ara
1 min

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha donat a conèixer aquest divendres la llista de convocats per al partit amistós d'aquest dissabte entre els blanc-i-blaus i el Tottenham (18.30 h, hora catalana) que es disputarà a l'estadi anglès de White Hart Lane.

Una de les absències més destacades és la de Mubarak Wakaso, que no viatja "per un problema amb el visat per entrar a Londres", segons informa el club a través del seu web. També s'han quedat fora –en aquest cas per "decisió tècnica"– Sergio Tejera, Albín, Christian Alfonso i Luna.

L'expedició periquita viatja a Londres aquest mateix dissabte al matí i torna a la capital catalana el diumenge al matí, l'endemà del partit. El diumenge l'equip tindrà el dia lliure i dilluns tornarà als entrenaments a les 10 del matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

Els 21 convocats són: Kiko Casilla, Germán, Mattioni, Javi López, Raúl R., Colotto, Moreno, Capdevila, Fuentes, Clerc, David López, Cristian Gómez, Víctor Sánchez, Abraham, Simao, Sergio G., Thievy, Stuani, Lanzarote i Pizzi.

stats