ESPANYOL
Esports 28/08/2013

L'Espanyol tanca el serial de Wakaso i el jugador marxarà al Rubin Kazan

El club rus pagarà uns sis milions d'euros per un jugador que en va costar 300.000

Ara
1 min
Wakaso tensa la corda però l'Espanyol es manté ferm

BarcelonaL'Espanyol ha fet públic aquest dimecres el traspàs del jugador Mubarak Wakaso al Rubin Kazan rus per una xifra d'uns sis milions d'euros. Wakaso feia setmanes que negociava amb el club rus i demanava marxar. La fi del serial acaba amb un contracte de Wakaso per a les properes quatre temporades. L'Espanyol fa dies que busca un jugador que pugui ocupar el seu lloc, ja que fa temps que era conscient que la fi del serial seria el comiat del jugador de Ghana.

Wakaso va costar 300.000 euros i es va guanyar el cor dels aficionats pel seu caràcter combatiu, caràcter que també el va convertir en un dels jugadors més sancionats de la Lliga.

En declaracions a Espanyol TV, el jugador ha assegurat que no podia rebutjar l'oferta. "Vull demanar perdó al club, als jugadors i a l'afició perquè he demanat sortir encara que ells no volien. Era l'oportunitat del meu futur. Quan vaig rebre l'oferta, vaig trucar moltes vegades al president perquè l'acceptés; era important per a mi", ha comentat. Wakaso també ha donat les gràcies "al club, a l'afició, als tècnics i als jugadors" per aquesta temporada. El ghanès ha desitjat la millor de les sorts al club i ha assegurat que ha "après i millorat molt durant la seva etapa blanc-i-blava".

stats