FUTBOL
Esports 23/11/2017

El Vila-real, a setzens de final de l'Europa League per la porta gran (2-3)

Els de la Plana Baixa han derrotat l'Astana i s'han assegurat la primera plaça del seu grup

Ara
Bakambú, autor de dos dels tres gols en la victòria del Vila-real contra l'Astana

BarcelonaEl Vila-real s'ha classificat per als setzens de final de l'Europa League després de derrotar 2-3 l'Astana. Els de Calleja han dominat el partit des de l'inici, tot i que la falta d'encert en els primers minuts els ha condemnat davant d'un rival que esperava la seva oportunitat.

Precisament en una acció aïllada els kazakhs s'han avançat, gràcies a un xut des de fora l'àrea al minut 22. El Vila-real però s'ha sabut sobreposar al cop inicial i amb un gol del jugador del planter Raba ha igualat el partit poc abans del descans.

El gol ha donat tranquil·litat als 'groguets', que han començat molt endollats la segona meitat. Bakambú només ha necessitat cinc minuts, després d'entrar al terreny de joc al minut 59, per batre el porter de l'Astana i avançar el Vila-real en el partit. Després del gol, els de Calleja han seguit dominant i buscant la porteria rival, tot i que no han aconseguit fer el tercer fins al minut 83, novament obra de Bakambú, que feia el doblet en el seu partit número 100 amb la samarreta del Vila-real.

En els últims minuts, l'Astana ha aprofitat un error en la sortida de la pilota de Manu Trigueros per sorprendre des de fora l'àrea Barbosa i posar emoció amb el 2 a 3. Tot i els últims intents del conjunt kazakh, el marcador no s'ha mogut fins al xiulet final i els de la Plana Baixa han certificat el seu bitllet a la següent fase de l'Europa League.