Publicitat
Publicitat

SELECCIÓ ESPANYOLA

Villar es planteja jugar al juliol la Copa Amèrica

Ángel María Villar, president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, va confirmar que hi ha la possibilitat que la selecció estatal disputi la Copa Amèrica aquest estiu (de l'1 al 24 de juliol). "M'encantaria disputar la pròxima Copa Amèrica, ja que Espanya deu molt al futbol americà pels grans jugadors seus que han jugat aquí. Vam rebre la invitació oficial i la traslladaré a la junta directiva, i allà decidirem", va comentar Villar en la presa de possessió d'Andreu Subies com a president de la Federació Catalana de Futbol. Tot i això, un gran nombre de clubs s'hi oposen, ja que haurien de començar la pretemporada sense molts dels seus jugadors. El Barça, per exemple, perdria els jugadors argentins i brasilers (Messi, Milito, Mascherano i Alves), a més dels espanyols (Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta, Busquets, Pedro i Villa), i tot això comptant que el club blaugrana ja té tancats els compromisos de pretemporada, gira inclosa.

En un principi, la confederació sud-americana (Conmebol) havia convidat la selecció japonesa, però després del terratrèmol que va patir el país nipó, el Japó hi ha renunciat. La Conmebol també pensa en els Estats Units, Hondures i Costa Rica, que seria el combinat amb més opcions.

Subies pren possessió

Després de guanyar les eleccions, Andreu Subies ha pres possessió com a nou president de la Federació Catalana de Futbol. El seu repte, segons va indicar ahir, és clar, i l'objectiu és "tornar a ser una de les millors federacions d'Espanya". "Respecte, compromís, austeritat, diàleg i seny" són, per ell, les paraules claus del seu mandat.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF