Esports 17/12/2011

Villa inicia el compte enrere per tornar a aixecar la Champions

David Villa serà operat aquest cap de setmana de la fractura de tíbia que es va fer contra l'Al-Sadd. A partir d'ara, l'objectiu és recuperar-se per poder ser a la final de Munic si el Barça hi arriba.

Nuria García
2 min
David Villa va arribar ahir a la tarda a la Clínica Quirón, on serà operat de la fractura de tíbia que es va fer contra l'Al-Sadd.

BARCELONA.David Villa va arribar ahir a Barcelona. Després d'un llarg viatge que va començar dijous a la nit, el davanter blaugrana va arribar ahir a un quart de sis de la tarda a Barcelona procedent del Japó, després d'haver fet escala a Frankfurt, on va pujar en un avió medicalitzat per poder fer l'últim tram de trajecte. Tot just arribar, Villa va ser traslladat a la Clínica Quirón, on li van fer les proves per preparar-lo per ser operat per l'equip del doctor Cugat de la fractura de tíbia de la cama esquerra aquest cap de setmana.

A partir de l'operació, Villa començarà el seu compte enrere particular per recuperar-se. Els metges han afirmat que el davanter asturià serà baixa durant els pròxims quatre o cinc mesos, així que fent comptes podria estar a punt per a la final de la Lliga de Campions, que es disputarà a Munic el 19 de maig. Si tot va bé, aquest hauria de ser el seu objectiu si els seus companys compleixen. "Seria genial que Villa jugués la final de la Champions, ja que això seria un èxit humà i també esportiu", reconeixia ahir Sandro Rosell, que va assegurar que va veure Villa molt sencer quan va parlar amb ell abans que l'asturià agafés l'avió juntament amb el doctor Pruna i amb Manel Estiarte, que el van acompanyar. Estiarte tornarà al Japó per veure la final del Mundial de Clubs. Un partit que el vestidor blaugrana vol guanyar per aixecar el títol i dedicar-l'hi a Villa, ja que encara no ha guanyat aquesta competició.

Alexis, dubte per demà

Per altra banda, Alexis Sánchez és dubte per a la final del Mundial de Clubs que demà el Barça juga contra el Santos brasiler. El jugador xilè va haver-se de retirar del terreny de joc en el partit contra l'Al-Sadd després de notar una petita punxada, i ahir se'l va sotmetre a proves. Aquestes proves han determinat que Alexis pateix una petita sobrecàrrega a l'adductor de la cama esquerra. De fet, el xilè va fer bé de dir prou i demanar el canvi, ja que sinó de ben segur que la lesió hauria estat més greu. Ara els metges i el cos tècnic del Barça hauran d'estar pendents de la seva evolució per saber si podran comptar-hi per jugar contra el Santos. De fet, en cas que Aleixs no es pogués recuperar a temps per a la final de demà, seria la tercera baixa del tècnic del Barça, Pep Guardiola, ja que se sumaria a les ja conegudes d'Ibrahim Afellay i de David Villa.

stats