Hoquei patins
Esports 06/12/2013

El Vilafranca Capital del Vi guanya el Vic i entra a la lluita per ser a la Copa del Rei d'hoquei patins (5-2)

Un inici de segona part esbojarrat permet els homes de Jordi Garcia situar-se provisionalment a només tres punts del Noia Freixenet, l'equip que ara mateix marca el tall per la Copa

Jordi Graell

BarcelonaEl Vilafranca Capital del Vi s'ha imposat aquest vespre al Vic per 5-2 en partit corresponent a la novena jornada de l'OK Lliga. D''aquesta manera, els homes de Jordi Garcia es situen a només tres punts del tall per accedir a la Copa del Rei d'hoquei patins, el qual marca ara mateix el Noia Freixenet, que aquest dissabte rebrà la visita del Barça.

Després d'una primera part igualada en què només s'ha vist un gol anotat per Berna Garcia al minut 12 i en què cada equip ha errat una falta directa, a la segona el Vilafranca ha sortit amb molta empenta i ha anotat quatre gols en només vuit minuts que han posat el partit molt coll amunt pels visitants, que només han pogut reduir distàncies amb les dianes de Romà Bancells i Roger Rocasalbas de penal. Ja a les acaballes, la desena falta del Vic ha suposat una falta directa pel Vilafranca que ha transformat Xavi Caldú en el 5-2 definitiu.