Esports 28/10/2018

El Vila-real B remunta l'Atlètic Balears (2-1)

Els blanc-i-blaus perden una gran ocasió per ficar-se en posicions de 'play-off' de Segona

Juanmi Mas
Francesc Fullana lluita amb un contrari

PalmaEl partit va començar de manera favorable per als visitants. L'Atlètic Balears es va posar per davant al marcador gràcies a un gol de Samu Shashoua en el minut 7 (és el tercer que marca aquesta temporada), però va durar poc l'alegria dels homes de Manix Mandiola, perquè el Vila-real va empatar en el minut 14, gràcies a una bona jugada de tot l'equip. En aquesta ocasió va marcar Samu Chukwueze, que firmà l'empat abans del descans (1-1).

En el segon temps, els jugadors del planter del Vila-real varen acabar de capgirar el marcador amb un altre gol de Samu en el minut 76 per fer el 2-1 definitiu.

Amb aquesta derrota l'Atlètic Balears perd una bona oportunitat per ficar-se en posicions de 'play-off' de Segona. De la seva banda, el Vila-real B continua a la segona posició, amb 20 punts.