EUROPA LEAGUE
Esports 11/03/2011

El Vila-real guanya a Leverkusen i s'acosta als quarts de final

Toni Padilla

Barcelona.Pas de gegant del Vila-real per ser als quarts de final de l'Europa League. Els groguets es van imposar en un partit preciós al camp del Bayer Leverkusen alemany per 2-3 en l'anada dels vuitens gràcies a un gol de Nilmar en els últims segons. Els locals, entrenats pel veterà Juup Henyckes, es van avançar amb un golàs de Kadlec, però l'italià Beppe Rossi va empatar abans del descans. Tot i això, l'heroi del partit va ser Nilmar, que va entrar al camp al minut 69 i en la primera intervenció ja va fer l'1 a 2. El defensa alemany amb sang espanyola dels locals, Gonzalo Castro, va empatar poc després, però en l'última jugada del partit Nilmar va fer el 2 a 3 per als homes entrenats per Juan Carlos Garrido en una preciosa acció personal.