Copa del Rei
Esports 06/12/2013

El Vila-real empata amb l'Elx en el temps afegit (2-2)

Javier Aquino ha aconseguit igualar el marcador al minut 93 i deixa l'eliminatòria de Copa anivellada de cara al partit de tornada

Efe
Giovani dos Santos

VillarrealUn gol del mexicà Javier Aquino en temps d'afegit ha donat un empat a dos gols al Vila-real davant l'Elx aquest divendres, en un partit en què els locals han marcat primer i l'equip il·licità ha aconseguit posar-se per davant. El Vila-real ha colpejat primer amb un gol del també mexicà Dos Santos, però l'Elx ha reaccionat amb els cops de cap de Pelegrín i Boayke. El gol d'Aquino ha deixat l'eliminatòria anivellada de cara al partit de tornada a l'estadi Martínez Valero.

Abans del 1-0, el conjunt local ha pogut avançar-se al minut 18, però el col·legiat ha anul·lat un gol a Perbet per fora de joc després d'una centrada de Giovani dos Santos. El mateix davanter mexicà ha inaugurat el marcador només quatre minuts més tard amb una centrada del serbi Pantic, que debutava en partit oficial amb el Vila-real.

Després del pas pels vestidors, el Vila-real ha sortit decidit a sentenciar, però ni Cani ni Giovani han encertat en dues ocasions consecutives. L'Elx ha aconseguit empatar al minut 60 gràcies a Pelegrín, que ha rematat de cap a la xarxa un precís centrada des de l'esquerra de Domingo Cisma. En una jugada molt semblant ha arribat l'1-2 només cinc minuts més tard. De nou Cisma ha col·locat un centre amb l'esquerra i aquesta vegada ha estat Boakye qui ha rematat de cap a la xarxa.

Quan semblava que l'Elx s'emportaria el triomf i gairebé l'eliminatòria, ha aparegut Aquino per anivellar el duel en l'últim sospir. L'interior dret mexicà ha disparat amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea i ha signat el 2-2 definitiu.