Futbol Femení
Esports 11/11/2012

Victòria contundent del Llevant Les Planes a casa i derrota dolorosa de l'Espanyol contra el Rayo

Les de Sant Joan Despí han derrotat 3-0 la Reial Societat i el Barça ha golejat 0-4 a Saragossa. Les males notícies són les derrotes de l'Espanyol (1-3) davant el Rayo i el Sant Gabriel (3-1) contra el Llevant

La migcampista de l'Espanyol Sandra Vilanova pressiona la davantera del Rayo Jenni

Sant Adrià del BesòsLes victòries del Llevant Les Planes i el Barça contrasten amb les derrotes de l'Espanyol i el Sant Gabriel, en una jornada que despenja les blanc-i-blaves de la zona alta de la classificació i consolida les opcions de Copa de les de Sant Joan Despí.

El Llevant Les Planes ha derrotat 3-0 la Reial Societat per marcar diferències sobre un rival directe. Laura Carriba, amb un xut potent des de fora de l'àrea, ha obert el marcador a la mitja hora de joc i Sonia, abans del descans, ha ampliat l'avantatge local. A la represa, Andrea Porta, definint bé dins l'àrea, ha arrodonit el triomf de les noies d'Albert Sánchez que es mantenen en vuitena posició amb 15 punts.

Fins la setena posició, amb un punt més, cau l'Espanyol, que no ha pogut impedir que el Rayo Vallecano s'endugués els tres punts de la seva visita a Sant Adrià (1-3). Pilar, al poc de començar el matx, ha fet el 0-1 i ha donat ales al conjunt madrileny, més posat en el partit des del començament. Patri ha fet el segon al quart d'hora de joc. Les periquites han trigat en situar-se al camp però al tram final del primer temps ha començat a carburar. A la represa, però, no han pogut superar Alicia i Jenny, al minut 60, ha fet gran la ferida amb el 0-3. La ràpida resposta de Willy ha servit per maquillar la derrota i donar emoció als minuts finals, però no permet que l'Espanyol es reenganxi a la part alta de la classificació.

A Saragossa, el Barça no ha fallat davant el Prainsa (0-4) i, tercer amb 22 punts, segueix pressionat l'Athletic, líder incontestable de la Primera Divisió femenina amb 28 punts. Un gol de Corredera ha encarrilat el triomf ben entrada la primera meitat i entre Sonia, Olga i Karol, han arrodonit la golejada a la segona meitat.

No ha pogut puntuar en el seu desplaçament a València el Sant Gabriel, que ha perdut 1-3 contra el Llevant. Les de Takahisa Shiraishi han plantat cara contra les granotes, que s'han posat per davant amb un gol de Buceta de penal. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans. Maria Estella ha aconseguit empatar poc després d'arrencar el segon temps, però Maria Pérez i Alicia han deixat la victòria al Poliesportiu Nazaret.