Victòria del Baxi Manresa, que s'afiança a les posicions de 'play-off' (76-84)

Els del Bages superen la Penya en la classificació i es col·loquen sisens

Adrià Fernández
El Baxi Manresa, en acció a la pista del Gran Canaria

BarcelonaL'objectiu del Manresa era sumar la tercera victòria consecutiva i trencar la ratxa de tres derrotes seguides a domicili. Dit i fet. Un contundent Baxi Manresa ha sumat una victòria molt valuosa davant l'Herbalife Gran Canària per 76-84.

El Baxi Manresa ha competit de valent el primer quart i el resultat dels primers deu minuts ho demostra: 21-21. En el segon temps, l'Herbalife Gran Canària ha situat un parcial de 14-2 i s'ha escapat de 10 punts (33-23). Però ha estat un miratge. La resposta dels del Bages ha sigut immediata i han tornat l'escomesa amb un parcial de 2-10 fins a situar un 39-37 desfavorable al descans.

Un triple de Corey Fisher tot just reiniciar-se el partit ha tornat a situar al Manresa al capdavant del marcador, ja definitivament. Els del Bages han sabut controlar les pulsacions. Amos i senyors del tercer quart, els de Joan Peñarroya, que avui complia 50 anys, s'han escapat amb 13 punts d'avantatge, la màxima diferència del duel (53-66). Els canaris han lluitat fins al final, però l'eficàcia ofensiva del Manresa ha evitat que els locals es fessin amb la victòria. Al final, el 76-84 ha il·luminat el marcador i ha situat al Baxi sisè, per davant de la Penya, amb 16 victòries i 12 derrotes.