Publicitat
Publicitat

Espanyol

Víctor Sánchez: "Molts equips voldrien ser a la nostra posició"

El migcampista de l'Espanyol assegura que, malgrat estar lluny d'Europa i de la salvació, l'equip intentarà "anar a la seva i sumar el màxim possible"

El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que molts equips, que es troben per darrere d'ells en la classificació, voldrien ser en la seva posició.

Qüestionat pels últims resultats de l'equip i pel temor de l'afició a una possible recta final de Lliga gris, el català ha defensat la implicació del vestidor: "Al grup no se li pot atribuir res. Donarà la cara fins al final de curs i intentarem sumar de tres en tres i aconseguir els màxims punts".

D'una altra banda, Víctor Sánchez ha valorat la possibilitat de ser els jutges de Lliga aquest tram del campionat. "Estem acostumats a aquestes coses. L'equip ha d'anar a la seva i preocupar-se de sumar el que sigui possible. Seran partits bonics. No serà culpa nostra que algú se salvi o que guanyi la Lliga", ha afirmat.

En aquest sentit, Víctor Sánchez ha rebutjat frontalment qualsevol suspicàcia en els pròxims enfrontaments: "Al final ens ho hem de prendre una mica a broma perquè pocs parlen sabent. Molts parlen des de fora. Hem de fer la nostra feina i tenir la consciència tranquil·la. Que la gent digui el que vulgui".

Finalment, el migcampista ha explicat que no hi ha novetats sobre la seva renovació, en marxa des de fa mesos. "El que jo sé des de l'última vegada que vaig parlar amb el meu representant és que està tot igual. Fa una setmana que no tinc contacte amb ell així que suposo que no hi haurà res, m'hauria trucat", ha comentat.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF