Espanyol
Esports 31/08/2013

Víctor Álvarez, operat del cor al maig, se suma al grup d'aquí dues setmanes

El defensa, de 20 anys, va iniciar el treball de readaptació el passat mes de juliol, tot i que encara no estarà disponible per competir

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatEl lateral esquerre de l'Espanyol Víctor Álvarez, operat del cor el passat 23 de maig a l'Hospital Clínic Barcelona, se sumarà al treball de grup blanc-i-blau d'aquí dues setmanes, segons han informat fonts de l'entitat catalana, tot i que encara no estarà disponible per competir.

El futbolista patia una anomalia en la vàlvula aòrtica, detectada pels metges de l'Espanyol al juliol de l'any passat. Els cardiòlegs van decidir intervenir de forma preventiva, per evitar possibles riscos en el futur. De totes maneres, el barceloní es trobava en perfectes condicions físiques.

El defensa, de 20 anys, va iniciar el treball de readaptació el passat mes de juliol. Els preparadors físics han anat incrementant la seva càrrega de treball i ja és habitual veure Víctor Álvarez realitzar parts d'alguns entrenaments amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva.

stats