Vicente Moreno passa del Valladolid i només pensa en l'Extremadura

L'equip castellà serà el pròxim rival del Mallorca en els setzens de final de la Copa del rei que es disputarà els dies 31 d'octubre i 5 de novembre 

El Mallorca afrontarà aquest diumenge a Son Moix (12 hores) el partit de la desena jornada de lliga contra l'Extemadura  amb la intenció de recuperar a Son Moix el terreny perdut a Granada. Els barralets varen perdre donant una bona imatge però la falta d'encert va deixar els barralets sense cap premi.

Aquest divendres ha comparegut Vicente Moreno en roda de premsa per parlar del partit quan un company de premsa ha xivat que el Valladolid serà el pròxim rival del Mallorca en el torn de setzens de final. El partit d'anada es disputarà a Son Moix el proper 31 d'octubre i la tornada a Zorrilla el 5 de novembre. 

El sorteig celebrat a la Ciudad Esportiva de las Rozas, ha volgut que els vermellencs es juguin el passi a vuitens contra un equip de primera divisió. La casualitat també guarda un precendent històric de bon record pel mallorquinisme. En 2003, el club es va proclamar campió del 'torneig del ko', eliminant al Valladolid abans d'arribar a la final d'Elx.  

Les estadístiques que en futbol són curioses, expliquen que els de 'pucela' també varen ser el darrer rival del Mallorca de primera en 2013 abans de començar el seu periple per segona divisió. 

L'entrenador del Mallorca ha passat de la copa i no ha entrat a valorar el rival per pensar només en l'Extremadura.  

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF