Vicenç Amengual es converteix en el nou president de la Federació de Penyes de l'Atlètic Balears

El membre de la penya Jogo Bonito vol dotar la federació amb una estructura estable perquè sigui "el pont d'unió entre el club i la massa social"

Vicenç Amengual (Palma, 1966) s'ha convertit per unanimitat en el nou president de la Federació de Penyes de l’Atlètic Balears, després de la reunió que varen dur a terme els representants de les diferents agrupacions baleariques. Amb l’objectiu “d’aconseguir ser el pont d’unió entre el club i la massa social”

Vicenç Amengual ha estat designat nou president de la Federació de Penyes de l’Atlètic Balears després de les votacions a l'assemblea general que reuní a Son Malferit els representants dels distints grups d’animació de la entitat blanc-i-blava. Miquel Pou, que havia exercit de president fins i tot després de 2013, quan tota la junta directiva havia dimitit per desavinences amb el club, ha donat el relleu a Amengual, que ha estat elegit per unanimitat.

Vicenç Amengual, membre de la penya Jogo Bonito, comptarà amb Miquel Pou de vicepresident, per la vàlua personal i la feina feta fins ara. Els objectius de la nova presidència són tornar a dotar la federació amb una estructura estable i servir de nexe d’unió entre les penyes i els socis amb el club.

La feina de la federació ha de servir per canalitzar totes les iniciatives socials que es plantegin, mantenint el missatge que identifica a l’afició amb els valors socials, integradors, plurals, humils i de proximitat.

La Federació de Penyes de l’Atlètic Balears continuarà al servei dels seguidors que vulguin transmetre idees, queixes i suggeriments al club.

Els interessats poden contactar amb la federació a través del correu electrònic: fpatleticbalears@gmail.com o de la pàgina de facebook de la Federació de Penyes de l’Atletic Balears.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF