Publicitat
Publicitat

COPA DEL REI

Una família de Vic, atropellada per un cotxe d'aficionats madridistes abans de la final de Copa a València

La família denuncia a 'El 9 nou' i a Catalunya Ràdio que el cotxe circulava per sobre de la vorera i que els va atropellar quan es dirigien a l'estadi

Una família de Vic (els pares, la filla gran i el seu xicot, i dos nens petits) va ser atropellada a València el dia 16 d'abril, el dia de la final de la Copa del Rei, a València, per un cotxe conduït per seguidors madridistes, segons explica aquest divendres 'El 9 nou' en l'edició d'Osona i del Ripollès. 

Segons la versió de la família, el vehicle que els va atropellar mentre ells caminaven per la vorera estava ocupat per quatre persones vestides amb indumentària del Reial Madrid. "Vam veure que tothom cridava, saltava cap als cantons i corria cap a nosaltres, però nosaltres no vam poder apartar-nos i ens vam trobar amb el cotxe al damunt", ha explicat Anna Casacuberta, la mare, aquest divendres a 'El Matí de Catalunya Ràdio'

Cap dels sis integrants de la família de Vic va quedar ferit de gravetat, tot i que el pare va rebre un fort cop al cap i la resta, petites ferides a les costelles, a un braç i a un genoll. El vehicle no es va aturar i va seguir endavant tot i que segons la família els van veure a terra després de colpejar-los amb el capó.

Casacuberta ha explicat que ells no van poder apuntar la matrícula, però que la gent que els envoltava sí que ho van fer i que gràcies a això la policia va poder detenir els ocupants del vehicle més tard. La família va voler denunciar els fets a la policia, però els agents els van dir que ja s'encarregaven ells, ja que primer calia determinar si era un accident de trànsit o un intent d'homicidi. Casacuberta ha explicat que, fins ara, ningú de la policia s'ha posat en contacte amb ells.

Històries de superació esportiva