MotoGP
Esports 14/06/2013

Valentino Rossi marca el ritme en els 'lliures' del divendres de MotoGP

Les Yamaha han dominat en la sessió del divendres, mentre que Marc Márquez ha estat la única Honda que ha pogut colar-se entre els tres primers

M.molina
1 min
Valentino Rossi, a Montmeló

MontmelóValentino Rossi ha estat el més ràpid en els entrenaments lliures del divendres del Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot italià de Yahama ha demostrat afrontar el cap de setmana en forma i ha girat a Montmeló amb un temps de 1:42.297, cinc centèsimes més ràpid que el seu company d'equip Jorge Lorenzo.

Les motos Yamaha han estat els més ràpides aquest divendres, ja que fins i tot Cal Crutchlow (quart) ha pogut situar-se per davant d'una de les Honda oficials (la de Márquez).

Ha estat una sessió tranquil·la, amb l'única caiguda del colombià Yonny Hernández, i amb Dani Pedrosa a la tercera posició. El de Castellar ha finalitzat a una dècima i mitja, si bé a la tarda no ha pogut milllorar el temps del matí. En canvi, sí que l'ha pogut millorar Marc Márquez, malgrat que ha acabat relegat a la sisena posició, a més de mig segon de diferència.

D'altra banda, Aleix Espargaró ha estat el més ràpid de les CRT (a la novena posició general, a nou dècimes) i Héctor Barberà ha finalitzat quinzè a dos segons.

stats