Publicitat
Publicitat

Futbol

El València reconeix un deute net de 275 milions d'euros

El president, Amadeo Salvo, ha explicat que a nivell de deute públic és "un dels clubs més sanejats que hi ha a Europa i Espanya"

El València ha donat a conèixer aquest dimecres en una roda de premsa els resultats de la 'due diligence' encarregada a la consultoria KPMG per saber quina és la situació econòmica real de l'entitat i ha reconegut que actualment hi ha un deute net de 275.700.000 d'euros, però ha destacat que no se li deu res a Hisenda.

El president del club Amadeo Salvo i el president de la Fundació València C. F., Aurelio Martínez, han explicat que des de l'any 2008 el deute s'ha reduït en 66 milions d'euros i han qualificat la gestió econòmica dels últims anys de "positiva però amb matisos" a causa dels problemes de tresoreria.

Martínez ha assenyalat que "e l club és viable i això pot tranquil·litzar totes les entitats que confien en nosaltres , començant per Bankia ".

"Si es compleix el pla traçat, per primera vegada el 2016 tindrem un resultat operatiu positiu i no caldrà vendre jugadors per quadrar. S'espera que per a aquesta data el planter aporti els jugadors que necessita el primer equip i no s'hagi d'anar al mercat a fitxar", ha comentat.

Per la seva banda, Amadeo Salvo ha incidit que el València, a nivell de deute públic, és "un dels clubs més sanejats que hi ha a Europa i Espanya" .

El president ha insistit en la necessitat de canviar l'actual model del club, que depenia massa de classificar-se per la Lliga de Campions i que suposava que cada mes de març hi hagués un registre negatiu de 40 milions d'euros, fet que obligava vendre jugadors. "La meva obsessió és el model, hem de canviar, perquè no podem fer que la Champions ens condicioni tota l'activitat".

Finalment, tant Salvo com Martínez han explicat que amb aquesta auditoria "queda tancat el passat" i "cal començar a pensar en el futur".

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF