13/02/2013

El València cau en el parany del PSG però maquilla el resultat al final (1-2)

1 min
Zlatan Ibrahimovic va acabar el partit expulsat per una planxa a Guardado.

Barcelona.Un gol de Rami en l'últim sospir del partit d'anada de vuitens de final de la Champions contra el París Saint-Germain, a Mestalla, va permetre al València maquillar una derrota que pràcticament l'acomiadava dels quarts de final.

L'equip de Valverde va dominar fins on els francesos van voler, sempre ben plantats en defensa i preparats per sortir al contraatac i desplegar l'immens talent que han fitxat a cop de talonari. L'equip d'Ancelotti va regalar la pilota als xes, però ho va fer de manera estratègica, controlada, cedint espais en banda, temptant el València a pujar i despullar-se al darrere. Lavezzi, al minut 10, va obrir el marcador i va donar consistència al pla del tècnic italià. La reacció local va ser innocent, amb xuts de Banega i Guardado.

El València no trobava la manera de traspassar el doble pivot del PSG. El gol de Pastore, que va rematar una brillant assistència de Lucas Moura abans del descans, va acabar d'activar les alarmes a Mestalla. Els canvis de Valverde van reanimar el seu equip, més perillós al segon temps. La por d'encaixar un tercer gol que hauria sigut definitiu -i que sobretot Lavezzi va fregar- va pesar en el bàndol xe, però l'especulació final dels francesos va culminar en un gol importantíssim de Rami.

stats