Esports 16/01/2011

El València, a mantenir els llocs de Lliga de Campions

Adrià Soldevila
1 min

BarcelonaEl València buscarà avui continuar assetjant el seu veí castellonenc, el Vila-real, en la seva lluita per entrar a la Lliga de Campions de manera directa.

Els d'Unai Emery volen aconseguir avui la quarta victòria consecutiva, després de sumar els tres punts davant la Reial Societat, l'Espanyol i el Llevant. Per a això hauran de guanyar el Deportivo de la Corunya, que es presentarà un altre cop amb cinc defenses, després de caure golejat a Riazor davant el FC Barcelona la setmana passada.

Per a aquest matx, el tècnic valencianista continua tenint les baixes dels dos porters, César i Moyà, i també la de David Albelda, que ha estat operat aquesta setmana i estarà un mes de baixa. També són baixa Feghouli per una amigdalitis i, per sanció, els davanters Aritz Aduriz i Joaquín Sánchez. Qui tampoc ha entrat a la convocatòria ha estat David Navarro, que ha superat una lesió aquesta setmana, però a qui s'ha preferit donar descans, per precaució a una recaiguda.

Finalment, Unai Emery recupera el migcampista Tino Costa, decisiu aquesta temporada, que compartirà la posició de pivot amb el seu compatriota Ever Banega.

stats