18/02/2013

El València enfonsa més un Mallorca sense gol

Els jugadors del València celebrant el gol de Soldado.

BarcelonaEl València va ser capaç de sobreviure més d'una hora amb deu jugadors, per culpa de l'expulsió de Tino Costa per una puntada de peu sense pilota a Pina al minut 27, i va derrotar un Mallorca tendre de cara a porteria (2-0) gràcies als gols de Ricardo Costa i Soldado. Els xes, que van haver de gastar dos canvis a la primera meitat, van sumar tres punts importants que els situen cinquens amb 40, a dos de la Champions, que marca el Màlaga (42). Els balears, en canvi, no troben la manera d'acostar-se a la salvació, que tenen a sis punts.

Els homes de Gregorio Manzano van merèixer més premi a Mestalla, però la falta d'encert de Giovani, el millor del Mallorca, va impedir un 0-1 que també se'ls va resistir a Luna, Martí i Hemed en tres bones arribades a l'àrea.

Ernesto Valverde va haver de moure la banqueta per frenar l'ímpetu visitant i reconstruir l'equip després de l'absurda vermella de Tino Costa. L'entrada de Víctor Ruiz per Bernat i de Canales per Rami (amb molèsties) va ser clau per millorar. Però va ser gràcies a un córner ben executat per Canales i rematat amb força per Ricardo Costa que els xes van poder avançar-se en el marcador. Soldado, a deu minuts del final, va batre Aouate per sentenciar un xoc que el Mallorca ni tan sols va poder maquillar. Diego Alves va evitar el 2-1 en una última acció desesperada dels balears.