Esports 21/02/2019

El València i el Vila-real passen ronda a l'Europa League, mentre que el Betis cau eliminat

El conjunt groguet ha eliminat l'Sporting de Portugal i els valencians el Celtic de Glasgow

València i Vila-real, classificats a l'Europa League

BarcelonaTant el València com el Vila-real s'han classificat per jugar la propera ronda de l'Europa League. El València ha derrotat el Celtic escocès per 1-0, amb gol de Gameiro, a la segona part.El València havia guanyat per 0-2 el partit d'anada, però s'ha relaxat jugant un mal primer temps en que el Celtic ha estat millor fins que s'ha quedat amb 10 homes per la vermella, per doble amonestació, a Toljan. A la segona part, amb Parejo controlant el joc, Gameiro ha fet l'únic gol del partit.

A l'estadi de la Ceràmica, el Vila-real, que havia guanyat per 0-1 al camp de l'Sporting de Portugal, s'ha classificat patint, ja que Bruno Fernandes ha fet el 0-1 després d'una errada de Funes Mori. A la segona part, l'Sporting s'ha quedat amb deu jugadors i el gol de Fornals ha classificat l'equip de Javi Calleja.

El Betis, eliminat

La creu per als equips de la Lliga espanyola de la jornada d'aquest dijous a l'Europa League ha sigut per al Betis. El conjunt de Quique Setién s'ha vist superat per l'Stade Rennais francès (1-3). Els andalusos, que havien aconseguit un meritori empatat en l'anada (3-3), ho han intentant tot per passar l'eliminatòria, però els visitants han exhibit una gran fortalesa defensiva i una excel·lent efectivitat de cara a barraca.

Rami Bensebaini ha obert la llauna al minut 22, Adrien Hunou ha firmat el 0-2 vuit minuts després, Lo Celso a contestat amb l'1-2, però un contraatac letal culminat per Niang al final del partit ha deixat el Betis sense cap d'arribar, al menys, a la prorroga.

El Sevilla (que dimecres va eliminar el Lazio), el València i el Vila-real segueixen vius a l'Europa League, mentre que el Betis s'acomiada de la competició.