Esports 09/02/2012

València i Barça s'ofereixen per acollir la final

N.g.
2 min
Bartomeu va oferir el Camp Nou com a seu de la final de la Copa del Rei.

BARCELONA.Barça i Athletic Club s'enfrontaran en la final de la Copa del Rei en la que serà la reedició de la final d'aquesta competició de l'any 2009. En aquell cas, el partit es va jugar a Mestalla, i si bé la seu de la final d'enguany encara s'ha de decidir, podria ser que es reedités al 100% la final de fa tres anys. I és que tot just es va acabar el partit d'ahir, el València va fer un pas endavant i va oferir el seu estadi per acollir la final. "Esclar que oferirem el camp si ens ho demanen", va comentar Manuel Llorente, president del València. El Barça també va oferir el camp a través del seu vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu. Als micròfons de TV3, Bartomeu va dir que no tindrien cap problema a jugar la final al Camp Nou. Tot i això, el vicepresident blaugrana va reconèixer que encara no s'havien plantejat la seu de la final. "El València venia a guanyar-nos, així que de moment no hem parlat res. A partir d'ara és el moment de parlar amb la Federació i amb l'Athletic Club per saber on jugarem la final", va dir així que es va acabar el partit.

Madrid s'esborra

En un principi s'havia especulat que Madrid podria acollir la final, però les obres i un concert podrien evitar-ho. D'una banda, el Reial Madrid té previst fer obres al seu estadi tot just quan s'acabi la Lliga i això dificultaria la possibilitat de jugar la final al Santiago Bernabéu, mentre que justament el dia 20 de maig el camp de l'Atlètic de Madrid -el Vicente Calderón- acollirà un concert de Coldplay per al qual ja no queden entrades a la venda.

De fet, el dia que s'ha de jugar aquest partit encara s'ha de decidir. La Federació Espanyola de Futbol va fixar la final el diumenge 20 de maig, precisament el mateix dia de la final de la Lliga de Campions. Per aquesta raó, si el Barça arriba a la final de la màxima competició europea de clubs, el partit contra l'Athletic Club es jugaria cinc dies més tard, el divendres 25 de maig.

stats