Empat entre el València i l'Atlètic en un partit molt intens a Mestalla (1-1)

Rodrigo evita la derrota local després del 0-1 de Correa

Ara
Empat entre València i Atlètic en un partit molt intens a Mestalla (1-1)

ValènciaEl València i l’Atlètic de Madrid es van repartir els punts (1-1) en un partit que va servir per certificar la candidatura dels dos conjunts a acabar entre els primers classificats. Després de derrotar el Madrid a la Supercopa d’Europa, l’Atlètic de Madrid va jugar un molt bon primer temps, però es va veure sorprès per la reacció local a la segona part. Per al València era el primer partit oficial de la temporada, però l’equip de Marcelino no va poder controlar el partit en un primer temps en què els moviments entre línies de Griezmann, Lemar i Correa van fer molt de mal als valencianistes.

Després de dues ocasions, Griezmann es va encarregar de fer la passada del 0-1 a Correa en un primer temps en què la defensa madrilenya va aturar les incursions ofensives d’un València amb els debutats de Piccini en un lateral i Wass al mig del camp. I precisament Wass va tenir participació en la jugada del gol de l’empat valencià, ja a la segona part. Més intens i valent, el València va anar guanyant metres i, en una jugada col·lectiva, Rodrigo va aconseguir esmunyir-se de Godín i superar Oblak (56’). Marcelino va fer debutar els dos nous davanters locals, Batshuayi i Gameiro, a la segona part, però va ser l’Atlètic qui va buscar amb més passió el gol, gràcies a les curses de Gelson Martins, que havia entrat per Griezmann. Al final, però, els dos equips es van repartir els punts.