BARÇA
Esports 23/06/2013

Valdés: "Mai a la meva vida he decidit res per diners"

El porter ha explicat en una entrevista al diari El País que no marxa del Barça per diners i que li és igual el seu proper destí

Ara
2 min
Víctor Valdés, en roda de premsa

BarcelonaVíctor Valdés ha parlat de la seva situació personal i aquesta última temporada a can Barça. Ho ha fet en una entrevista al diari El País. "El gol és dur fins i tot als entrenaments, un gol deixa la sensació que no has fet bé el teu treball, et deixa en evidència i si tens esperit competitiu és com si et clavessin una fletxa", ha dit Valdés. "Al Barça es parla molt de jugar amb els peus, però tens 25 ú contra ú i allí és on està la veritat. Però això no s'entén o no interessa vendre", ha reconegut.

El porter ha explicat una altra vegada la seva decisió de marxar del Barça l'estiu que ve. "Em va semblar el més just per la meva part deixar clar que no volia renovar i no especular, perquè al Barça no el puc enganyar i la decisió estava presa. Era just dir-ho. Mediàticament ja sabem el que és el Barça i has de tenir la teva capacitat per aïllar-te i això ho he tingut des de molt jove. És una decisió natural. Compliré dotze anys i un any a la porteria del Barça val per dos. El desgast psicològic és enorme", ha explicat Valdés. "Hi va haver un dia, cap al novembre, desembre, que vaig dir prou. Vaig plantejar-me de renovar un any abans de marxar i vaig haver de decidir si estava preparat. I honestament, crec que no, que ha estat fantàstic però ha arribat el moment de buscar altres coses, que són dotze anys i necessito anar a un altre lloc", ha afegit.

"No seguiré a Espanya, però m'és igual on, quan arribi el moment decidiré, tinc temps i em dóna igual Itàlia, Alemanya, Rússia o la Xina. Fins i tot creuar l'oceà, anar-me'n lluny. Qui em coneix sap que odio parlar de diners. Mai a la meva vida he decidit res per diners. En el meu cas, el Barça és sentiment. Cada vegada que em poso aquesta samarreta és un acte sentimental", ha detallat.

El porter català ha explicat també perquè no va jugar contra el Màlaga. "Perquè ho vam pactar dos setmanes abans. El Tito em va dir que volia fer rotacions i qué em semblava. Li vaig dir que em semblava perfecte, que ho entenia, però que volia jugar el derbi [contra l'Espanyol] perquè és un partit molt especial perquè jo sóc molt culer i volia jugar aquell partit. Va jugar el Pinto i va fer un gran partit", ha conclòs el porter.

Valdés també ha fet un repàs de la seva pitjor i millor actuació. "L'error, una pilota que li vaig donar a Villa a Mestalla i el Guaje la va col·locar per sobre meu. Va ser un dia trist. La millor aturada la vaig fer a Henry a París.

stats