Esports 13/01/2019

L'Urbia Vòlei Palma imposa la seva qualitat a Can Barça (0-3)

Els mallorquins guanyen en tres sets: 17-25, 19-25 i 17-25

L'Urbia imposa la seva qualitat a 'Can Barça' (0-3)

L'Urbia Vòlei Palma va guanyar aquest diumenge el Barça Voleibol en el seu camp per 0 a 3 amb els parcials de 17-25, 19-25 i 17-25. Els mallorquins varen controlar el duel de principi a fi en un partit molt complet en totes les facetes. Cal destacar el bon rendiment en el bloqueig dels centrals i l'efectivitat del col·locador Ricardo, que amb una actuació brillant va propiciar un gran rendiment en atac.

També s'ha de destacar el rendiment de jugadors com Jordi Ramon, Vincent Graven, Tià Sánchez, Alejandro Llompart i Xisco Mas.

En el primer set, l'Urbia es va posar amb un avantatge de 4-12 en el temps tècnic i es va mantenir fins al final del set, en el qual varen tenir els seus minuts Jordi, Vincent i Tià.

El segon set va ser molt igualat en el marcador fins al 13-13, a partir d'aquest moment els mallorquins varen accelerar per endur-se el segon set.

El tercer torn va ser idèntic al primer, amb un 6-12 en el temps tècnic i es va conservar l'avantatge durant el set amb els parcials de 9-15, 15-20 i 17-25 final. Varen entrar en joc Xisco, Alejandro i Vincent.

L'Urbia Palma disputarà, el pròxim dissabte 19 de gener, el partit a Son Moix contra el Vecindario, en el qual s'espera que l'afició acudeixi a Son Moix per oferir un magnífic homenatge a Damià Seguí, exdirigent del conjunt balear.