Urbia patrocinarà el Vòlei Palma en espera de tancar el pressupost per a la pròxima temporada

L'Urbia Palma respira tranquil amb la renovació del seu patrocinador i se centra en la confecció de la plantilla

Aquest dimecres s'ha presentat a la sala de premsa de Son Moix la renovació del patrocini de l' Urbia  Palma per a la temporada 2018-2019. A més, durant l'acte s'han anunciat també el nou fitxatge, Jordi  Ramon  Ferragut, capità de la selecció juvenil de Voleibol, i la renovació de  Renzo   Cairús , jugador emblemàtic del club.

A l'acte hi han assistit Toni J. Roig,  CEO  de l' Urbia ; Tomeu Colom, director de l' Urbia   Services Marcos   Dreyer , entrenador del club;  Carlos   García , vicepresident del club, i els dos jugadors.

Marcos   Dreyer  ha reconegut que, en  comparació  amb l'any passat, és feliç i està content. "Ara em puc centrar tan sols en la part esportiva i fer un equip competitiu perquè qualsevol comparació amb l'any passat és millor", ha explicat.

Per la seva banda, Toni Jaume Roig, de l'empresa  Urbia   Services  ha comentat que aquest  " és un projecte a llarg termini però  signam  cada any perquè les circumstàncies poden canviar però volem demostrar el nostre suport a l vòlei  mallorquí.

Urbia  patrocinarà el  Vòlei  Palma en espera de tancar el pressupost per a la pròxima temporada però de moment l'equip ja té un nou fitxatge, Jordi  Ramon  Ferragut, capità de la selecció juvenil de voleibol, i renova Renzo   Cairús , jugador emblemàtic del club.

Els dos jugadors estan compromesos amb l'entitat de ciutat i aspiren a  tot aquesta  temporada.  Jord Ramon  ha declarat que es troba "en el millor club balear de vòlei, que està fet per aconseguir coses importants".  Jordi reconeix que serà la temporada el que dictaminarà el futur de l'equip  quant a  títols. El jugador ha assegurat que ells són els que han de cercar les oportunitats. "No podem  esperar que  els nostres rivals ens donin l'oportunitat de fer coses positives perquè la intenció és anar a cercar la primera posició". 

L'altra  notícia  és la renovació de  Renzo   Cairús , jugador emblemàtic del club que s'ha definit com un home de club.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF