LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/04/2014

El United i el Bayern deixen l'eliminatòria oberta per a la tornada a Munic (1-1)

Vidic ha avançat el Manchester United però Schweinsteiger ha aconseguit l'empat abans de ser expulsat

Ara
Els jugadors del Manchester United celebren el gol de Vidic contra el Bayern / JOHN PETERS / GETTY IMAGES

BarcelonaEl Manchester United i el Bayern han empatat a un i han deixat l'eliminatòria oberta per al partit de tornada, la setmana vinent, a Munic.

Durant la primera part, que ha acabat sense gols, el Bayern ha tingut la pilota, però el United s'ha sabut defensar bé. Robben ha posat a prova De Gea amb una bona rematada amb l'esquerra mentre que a l'altra àrea, Welbeck ha tingut un mà a mà amb Neuer que ha salvat el porter.

Ja al segon temps, Vidic ha aconseguit avançar el Manchester United. En un córner, Vidic ha rematat de cap des del centre de l'àrea i ha superat Neuer (min 47). Però tot just onze minuts més tard, Schweinsteiger ha fet l'empat. Mandzukic ha deixat, de cap, la pilota a dins de l'àrea i Schweinsteiger, arribant des del darrere, no ha perdonat.

El golejador dels de Munic no ha pogut acabar el partit, ja que al minut 90 ha estat expulsat per doble amonestació.