Esports 16/12/2018

L'Urbia Volei Palma treu el bitllet per a la Copa del Rei

Els mallorquins guanyen en cinc sets després de remuntar a l'Illa Grau de Castelló

L'Urbia Volei Palma treu el bitllet per la Copa del Rei

PalmaL'Urbia Vòlei Palma es va imposar aquest dissabte a l'Illa Grau de Castelló per 3-2 amb els parcials de 25-23, 15-25, 17-25, 25-21 i 15-9. Una remuntada dels homes de Marcos Dreyer en un partit apassionant com era d'esperar entre dos equips lluitadors.

En el primer set, es va aconseguir un avantatge de 5 punts en el marcador des de l'inici, però el rival va igualar 18 a 22, de manera que el set va acabar molt equilibrat.

En el segon set, després del 7-12 en el marcador, els visitants varen incrementar l'avantatge per la gran capacitat defensiva que varen mostrar en primera i segona línia. El tercer set va ser idèntic al segon, amb un 8-12 en el temps tècnic que va servir perquè l'Illa Grau pogués augmentar l'avantatge, gràcies a la baixa efectivitat de punts després de la recepció dels mallorquins.

També va ser determinant l'entrada de Renzo Cairus en el quart, la qual cosa va donar, a més, caràcter per poder empatar el matx. L'Urbia va millorar l'efectivitat del servei i la recepció, per la qual cosa va mantenir l'avantatge de 12-6 del temps tècnic fins al final.

En el cinquè set, va ser clau l'efectivitat del servei per evitar que l'equip rival pogués construir jugades d'atac.

Amb aquesta victòria, l'Urbia Vòlei es classifica de manera matemàtica per a la Copa del Rei, que es disputarà el mes de febrer a Melilla.