Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

La UEFA diu que la clàusula del Chelsea amb Courtois és "nul·la" i "inaplicable"

Abans del sorteig, l'ens ha indicat en un comunicat que la clàusula que obligaria l'Atlètic de Madrid a pagar perquè Courtois pugui jugar no s'ha d'aplicar

La UEFA, màxim organisme del futbol europeu, ha indicat aquest divendres en un comunicat oficial que ha fet públic abans del sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions que la clàusula que obligaria l'Atlètic de Madrid a efectuar un pagament perquè el porter belga Thibaut Courtois, cedit pel Chelsea, pogués jugar contra l'equip anglès és "nul·la" i "inaplicable".

Curiosament, instants més tard, la sort ha volgut que el club matalasser s'enfronti al Chelsea a les semifinals de la màxima competició europea de clubs. "Qualsevol clàusula en un contracte privat entre clubs que tingui com a funció influir en l'alineació d'un equip és invàlida, nul·la i inaplicable", afirma la UEFA en un comunicat oficial emès aquest divendres "en resposta a les informacions referides al porter de l'Atlètic de Madrid Thibaut Courtois".

"Qualsevol intent d'utilitzar aquest tipus de clàusula seria una clara violació tant de les regles de la Lliga de Campions com de les regles disciplinàries d'UEFA i seria sancionada convenientment", diu el comunicat.

Històries de superació esportiva