Esports 09/09/2018

Crònica de la 2a Divisió Femenina

La UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B, AD Son Sardina ha perdut 0 a 3 contra el CF Igualada i FC Mallorca Toppfotball ha perdut 0 a 1 contra el Zaragoza CFF

El UD Collerense ha guanyat 6 a 2 al RCD Espanyol B

PalmaLa UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B

A la Segona Divisió femenina la UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B. Els gols de l'equip guanyador han estat marcats per Ruth Álvarez, Rocío Fernández, Gabriela Gutiérrez, Marta Llopis i Tania Sánchez, qui ha fet el 6è gol.

Abans del partit, la portera, Cata Coll, ha estat objecte d'un reconeixement públic per la seva participació al Mundial femení sub-20 a França.

AD Son Sardina.

L’equip AD Son Sardina ha perdut 0 a 3 contra el CF Igualada

L'equip de Son Sardina durant la primera meitat del joc ha mantingut la situació, però el darrer terç del partit ha estat totalment dominat per l'equip d'Igualada, que ha aprofitat les facilitats donades per les locals. Marina Salanova ha marcat dos gols als minuts 67 i 73, i Anna

FC Mallorca Toppfotball.

FC Mallorca Toppfotball ha perdut 0 a 1 contra el Zaragoza CFF

La primera part del joc ha estat dominada per les jugadores del Zaragoza CFF, les que han mostrat la seva superioritat i no han donat cap oportunitat a les del FC Mallorca Toppfotball a crear joc. L'unic gol l'ha marcat Sara del Estal, tot i que les aragoneses han seguit atacant el marcador s'ha mantingut 0 a 1 fins al final del partit.