Crònica de la 2a Divisió Femenina

La UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B, AD Son Sardina ha perdut 0 a 3 contra el CF Igualada i FC Mallorca Toppfotball ha perdut 0 a 1 contra el Zaragoza CFF 

La UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B

A la Segona Divisió femenina la UE Collera ha guanyat 6 a 2 el RCD Espanyol B. Els gols de l'equip guanyador han estat marcats per Ruth  Álvarez,  Rocío  Fernández, Gabriela Gutiérrez, Marta  Llopis  i  Tania  Sánchez, qui ha fet el 6è gol.

Abans del partit, la portera, Cata Coll, ha estat objecte d'un reconeixement públic per la seva participació al Mundial femení  sub -20 a França.

L’equip AD Son Sardina ha perdut 0 a 3 contra el CF Igualada

L'equip de Son Sardina durant la primera meitat del joc ha mantingut la situació, però el darrer terç del partit ha estat totalment dominat per l'equip d'Igualada, que ha aprofitat les facilitats donades per les locals. Marina Salanova ha marcat dos gols als minuts 67 i 73, i Anna  Bernadi ha marcat el darrer gol donant el partit per finalitzat.

FC Mallorca Toppfotball ha perdut 0 a 1 contra el Zaragoza CFF

La primera part del joc ha estat dominada per les jugadores del  Zaragoza  CFF, les que han mostrat la seva superioritat i no han donat cap oportunitat a les del  FC Mallorca  Toppfotball a crear joc. L' unic gol l'ha marcat Sara de l Estal, tot i que les aragoneses han seguit atacant el marcador s'ha mantingut 0 a 1 fins al final del partit.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF