El moment dolç del Divina Seguros Joventut no té final (75-92)

Cinquena victòria en els últims sis partits per a la Penya

i
àlex Gozalbo
Nico Laprovittola, a Múrcia

BadalonaEl moment dolç que viu el Divina Seguros Joventut no té final. La Penya va aconseguir la victòria a la pista de l'UCAM Múrcia (75-92) i va sumar el seu cinquè triomf en els últims sis partits. L'equip verd-i-negre va recuperar un desavantatge de set punts en una de les pistes més difícils de la Lliga Endesa. L'exhibició de Nico Laprovittola, que va acabar amb 27 punts i 8 assistències, va tornar a ser decisiva. Simon Birgander (12 punts i 9 rebots) també va tenir una actuació clau.

Animada per les últimes victòries, la Penya va tenir una bona posada en escena a Múrcia, on va aconseguir una renda de 7 punts durant el primer quart. Molt superior físicament, el conjunt local va reaccionar i va arribar al descans amb la situació controlada (43-42).

El Divina Seguros Joventut no ho va passar bé durant el tercer quart, però una zona 2-3 el va reconnectar al partit i li va permetre eixugar un avantatge local de 7 punts. L’accelerada final va arribar a l’últim període, quan la Penya es va construir una renda de 15 punts a quatre minuts del final (70-85). El parcial durant l'últim quart va ser d'11-27.

Diumenge, contra el València

El Divina Seguros Joventut, que haurà de disputar tres partits en vuit dies, torna a jugar aquest diumenge. L’equip verd-i-negre rebrà el València Basket al Palau Olímpic.