Publicitat
Publicitat

BARÇA

La Universitat de Barcelona desmenteix una negociació amb el Barça referent als terrenys de la Diagonal

La UB considera que aquests terrenys són claus i no hi vol fer negoci

La Universitat de Barcelona ha publicat un comunicat en què "desmenteix rotundament les informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació que apunten a una possible negociació entre la UB i el FC Barcelona en referència als terrenys d’Esports UB". El Barça ha admès que una de les opcions que considera per al futur del Camp Nou seria aixecar un estadi nou en aquests terrenys.

Segons aquest comunicat, la "UB manifesta que oficialment no ha rebut cap proposta del FC Barcelona per edificar el nou Camp Nou als terrenys universitaris. La Universitat considera Esports UB una peça clau i fonamental de la institució, que constitueix un fet diferencial amb la resta d’universitats catalanes i espanyoles pel fet de disposar de més de 100.000 metres quadrats dedicats a equipaments esportius a l’entrada de la Ciutat Comtal".

Finalment, el comunicat diu que "la Universitat de Barcelona recalca que no fa negocis immobiliaris i no està disposada a vendre cap actiu del seu patrimoni. Per això, Esports UB, que té la continuïtat completament assegurada, seguirà desenvolupant el pla estratègic marcat, que, entre altres qüestions, suposa la construcció d’una residència universitària al recinte".

El Barça, per la seva banda, recorda que és cert que no s'ha negociat, però sí que s'ha fet una reunió de cortesia institucional amb la UB en què un dels temes parlats va ser la idea que compateix l'Ajuntament de Barcelona de traslladar l'estadi del Barça a la Diagonal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF