ESPANYOL
Esports 03/06/2013

Sergio Garcia guanya per segon any consecutiu el 'Trofeu Dani Jarque'

P { margin-bottom: 0.21cm; }El premi el voten els oients i l'equip de Latransmissió de l'Espanyol de Catalunya Ràdio

Ara
1 min

BarcelonaEl davanter Sergio García s'ha endut el II Trofeu Dani Jarque, que premia el millor jugador de l'Espanyol durant la temporada. El davanter del Bon Pastor s'ha imposat aquest any per només un punt de diferència respecte al porter Kiko Casilla. La segona edició del trofeu ha introduït com a novetat el fet que els aficionats també han pogut votar a través de l'app de l'Espanyol de Catalunya Ràdio.

La votació va ser tan ajustada que es va haver d'esperar fins diumenge a les onze de la nit, hora en què es tancava el termini per als usuaris. El tercer a la classificació ha estat Wakaso Mubarak, que tot just ha completat la seva primera temporada amb l'Espanyol.

El guanyador del Trofeu Dani Jarque rep una figura de bronze amb la figura del malaguanyat capità espanyolista elaborada per l'escultora Marta Solsona, que és una rèplica a petita escala de l'estàtua que hi ha a la porta 21 de l'estadi Cornellà-El Prat. Sergio Garcia ha rebut el premi abans del partit en homenatge al capità blanc-i-blau.

La classificació final ha quedat així:

1.- Sergio García: 68 punts

2.- Kiko Casilla: 67

3.- Wakaso: 61

4.- Verdú: 59

5.- Víctor Sánchez: 47

6.- Longo: 36

7.- Cristian Álvarez: 26

8.- Stuani: 23

9.- Forlín: 15

10.- Colotto i Baena: 12 punts

stats