El Palma, el Manacor i l'Ushuaïa Eivissa s'enfrontaran en el Ciutat de Palma de voleibol

El Burgerstein Vitamin, de la lliga suïssa, serà el quart equip participant

Els tres representants balears de la Superlliga masculina de voleibol, l'Urbia Palma, el CV Manacor i l'Ushuaïa Eivissa, són els equips que encapçalen el cartell del trofeu Punt de Joc Ciutat de Palma, que es disputarà aquest pròxim cap de setmana al Palau d'Esports de Son Moix. El Burgerstein Vitamin Jona, de la lliga suïssa, serà el quart participant que formarà part del torneig palmesà.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts a l'Ajuntament de Palma davant la presència de la presidenta de l'Institut Municipal d'Esports, Susanna Moll; la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné, i diversos representants de cadascun dels clubs illencs.

El trofeu Ciutat de Palma començarà dissabte a les 10 h amb el partit entre l'Urbia Palma i el CV Manacor. Posteriorment, a les 12 h, l'Ushuaïa jugarà conta el Burgerstein. La competició continuarà amb el partit entre l'equip suís i el Manacor, a les 18 h. La jornada de dissabte finalitzarà a les 20 h amb l'enfrontament entre l'Ushuaïa i l'Urbia Palma.

Els dos darrers partits es disputaran diumenge. A les 17 h, es veuran les cares l'Ushuaïa Eivissa i el Manacor. El torneig finalitzarà amb l'enfrontament entre l'Urbia Palma i el Burgerstein.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF