EXCURSIONISME
Esports 05/06/2013

El Tribunal Català de l'Esport insta la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya a convocar eleccions

L'òrgan ha comunicat la resolució del recurs presentat contra la decisió de la junta electoral que proclamava una candidatura única

Ara
1 min
Jordi Quera

BarcelonaEl Tribunal Català de l'Esport ha instat la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a convocar eleccions i ha comunicat la resolució del recurs presentat contra la decisió de la junta electoral que proclamava una candidatura única i suspenia les eleccions a la presidència. Jordi Quera va presentar un recurs contra l'acord que el va deixar fora de la carrera electoral per un defecte de forma.

El Tribunal Català de l'Esport dóna plena validesa a l'acord de la junta electoral de la FEEC del dia 21 de febrer de 2013 en què es van proclamar dues candidatures a junta directiva de la FEEC. D'aquesta manera l'òrgan insta a continuar amb el calendari electoral a partir del moment de la proclamació de les candidatures.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha traslladat aquesta informació a la junta electoral, que es reunirà en breu per fixar la data de celebració de les eleccions.

stats