Publicitat
Publicitat

EXCURSIONISME

El Tribunal Català de l'Esport insta la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya a convocar eleccions

L'òrgan ha comunicat la resolució del recurs presentat contra la decisió de la junta electoral que proclamava una candidatura única

El Tribunal Català de l'Esport ha instat la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a convocar eleccions i ha comunicat la resolució del recurs presentat contra la decisió de la junta electoral que proclamava una candidatura única i suspenia les eleccions a la presidència. Jordi Quera va presentar un recurs contra l'acord que el va deixar fora de la carrera electoral per un defecte de forma.

El Tribunal Català de l'Esport dóna plena validesa a l'acord de la junta electoral de la FEEC del dia 21 de febrer de 2013 en què es van proclamar dues candidatures a junta directiva de la FEEC. D'aquesta manera l'òrgan insta a continuar amb el calendari electoral a partir del moment de la proclamació de les candidatures.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha traslladat aquesta informació a la junta electoral, que es reunirà en breu per fixar la data de celebració de les eleccions.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF