Esports 11/03/2012

Treballat triomf del Barça per arribar a la final

N.g.
Sorhaindo s'aixeca per superar la defensa val·lisoletana.

BARCELONAEl Barça va aconseguir classificar-se per a la final de la Copa del Rei d'handbol, que se celebra a Torrevella, després de desfer-se amb molt d'esforç del Cuatro Rayas Valladolid (26-28) i avui (16 hores) s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid, que en la segona semifinal va superar l'amfitrió, el BM Torrevella (27-20).

Els blaugranes van suar de valent per superar el Cuatro Rayas Valladolid i gairebé durant tot el partit van anar per darrere en el marcador, a remolc, ja que els val·lisoletans van estar molt efectius en atac. Els de Valladolid van aconseguir ampliar distàncies de mica en mica i van arribar a guanyar de quatre gols. En els últims minuts del partit, però, els de Xavi Pascual van aprofitar la seva experiència per decidir el matx i a deu minuts per al final Albert Tocas va aconseguir igualar el marcador. En la següent acció, Nagy va aprofitar una pèrdua de pilota per marcar a porteria buida.

El final va ser frenètic i, com ja van fer davant el Naturhouse La Rioja en els quarts de final, els blaugranes van certificar el triomf que els donava accés a la final amb un gol de Rutenka des dels set metres. Això, sumat a una gran aturada de Saric i a un gran gol de Víctor Tomás en l'última possessió va permetre que avui el Barça pugui lluitar contra l'Atlètic de Madrid per aixecar el seu divuitè títol en la Copa del Rei.