Esports 15/09/2018

El Tottenham tampoc pot aturar el Liverpool de Klopp (1-2)

El Manchester City i el Chelsea tampoc fallen

El Tottenham tampoc poc aturar el Liverpool de Klopp (1-2)

BarcelonaEl Liverpool està vivint el millor inici de temporada des del naixement de la Premier League. L'equip de Jürgen Klopp s'ha imposat per 1-2 a Wembley al Tottenham, rival europeu del Barça, i ja suma 15 punts. Georginio Wijnaldum ha marcat el 0-1 després d'un primer temps de domini local en què, gràcies a Eriksen i Wings, els londinencs han jugat millor obrint molt el camp. Però Vorm, que ocupava a la porteria el lloc del lesionat Lloris, no ha pogut evitar el primer gol d'un Liverpool que ha marcat el 0-2 a la segona part gràcies a Roberto Firmino. Lamela, al minut 93, ha fet el gol local.

Sterling, celebrant un gol del Manchester City

Golejada del Manchester City

Qui tampoc ha fallat és el Manchester City de Pep Guardiola. El vigent campió ha golejat per 3-0 el Fulham amb gols de Leroy Sané i David Silva a la primera part, i Sterling a la segona. El City suma 13 punts, dos menys que el Liverpool i el Chelsea, L'equip de Maurizio Sarri ha derrotat el Cardiff City per 4-1 amb tres gols d'Eden Hazard i un darrer de Willian, de penal.

L'Arsenal d'Unai Emery de la seva part, ha sumat el segon triomf de la temporada, al camp del Newcastle, amb gols de Xakha i Özil (1-2). El Bournemouth ocupa la cinquena posició després de golejar per 4-2 el Leicester City.

Triomf del Manchester United

També ha guanyat el Manchester United de José Mourinho, amb gols de Lukaku i Smalling, al camp del Watford. L'equip de Javi Gracia és la sorpresa de la temporada, doncs portava 12 punts de 12, però malgrat el gol de Gray a la segona part i una vermella al visitant Matic en el darrer minut, no ha pogut evitar el triomf d'un United que ara porta 9 punts.