FUTBOL
Esports 01/08/2013

El Tottenham confirma el traspàs de Roberto Soldado

El jugador viatja a Londres per sotmetre's a un reconeixement mèdic i convertir-se en el tercer reforç del conjunt anglès

Efe
1 min

LondresEl Tottenham Hotspur anglès ha anunciat aquest dijous a la seva pàgina web que ha arribat a un acord amb el València pel traspàs del davanter Roberto Soldado.

Un cop tancat el fitxatge, Soldado, de 28 anys, viatjarà a Londres per sotmetre's a un reconeixement mèdic i es convertirà en el tercer reforç del conjunt anglès.

Fonts de la negociació informen que l'operació s'ha concretat en 30 milions d'euros (la quantitat que figura a la clàusula de rescissió del contracte del jugador amb el València) i que el contracte de Soldado és per a les properes quatre temporades, si bé el club anglès no ha confirmat cap d'aquestes dades.

Format a les categories inferiors del Reial Madrid, el Tottenham serà el cinquè equip en la carrera esportiva de Soldado, després del seu pas pel primer equip madridista, Osasuna, Getafe i València, on va arribar el 2010 a canvi de 10 milions d'euros.

stats